חום לאחר m.i. וניתוח מעקפים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

02/04/2001 | 19:12 | מאת: מיכל

השאלה שלי היא כמה זמן צפוי חום סוב-פברילי עד 38 לאחר anterior wall m.i. וניתוח מעקפים דחוף בעקבות שוק קרדיוגני כאשר חתכי הניתוח נקיים ,קיימת המטומה באיזור הצינתור,שקדם לניתוח החולה מכוסה אנטיביוטית ב-orbenin ו-ciproxin . למה חשוב לשים לב? ועד כמה החום צריך להדאיג? תודה מיכל

03/04/2001 | 21:50 | מאת: ד"ר אילן קיציס

החום לאחר האוטם יכול להמשך כשבוע (לרוב פחות). אבל, אם נכנס באמצע ניתוח הכל משתנה וצריך לחפש גם סיבות רבות אחרות לחום תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה