פרפורי לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

31/03/2001 | 08:03 | מאת: lyza

מה יכולות להיות הסיבות לפרפורי לב בגיל צעיר (20) ? והאם פרפורי לב זה האצה של דופק הלב עד לקצב מהיר שלא יאומן תוך כדי כיווץ כל הגוף לחוסר תזוזה מהלך הפרפור?

31/03/2001 | 21:57 | מאת: ד"ר אילן קיציס

"פרפור" היא הפרעת קצב מטוד מוגדרת. לרוב אנשים שמרגישים "דפיקות לא סדירות" מדברים במושגים של "פרפורי לב". זה לא חייב להיות אותו הדבר. לכן, לפני הכל צריך לתעד את הפרעת הקצב.. תודה על תשומת הלב

03/04/2001 | 07:26 | מאת: lyza

סוג הפרעת הקצב הוא למעשה הגברת קצב למהירות גבוהה מאוד, עד שהדופק נשמע מהדהד בכל הגוף, יחד עם חוסר יכולת לזוז, התכווצות עד לחוסר יכולת תנועה וזה נמשך בסביבות דקה. איזה סוג הפרעה זה?

מנהל פורום קרדיולוגיה