דלקת בשריר הלב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

26/03/2001 | 13:17 | מאת: רון

שלום שמי רון אני בן 25 בבדיקות דם אחרונות שעשיתי התגלתה אצלי דלקת בשריר הלב לא הצלחתי להבין מרופא מה זה אומר.... אני מודאג ואשמח לתשובה בהקדם האפשרי תודה רון

26/03/2001 | 15:45 | מאת: ד"ר אילן קיציס

גם לי ברור המושג "בבדיקות מעבדה" ... ודלקת בלב... זה לא הולך ביחד סליחה

26/03/2001 | 17:23 | מאת: רון

אני אנסה להבהיר את עצמי שוב אולי אתן יותר פרטים אני חולה FMF מצאו שה - CPK גבוה ומשם כנראה הניחו שיש בעיה בשריר הלב לחץ הדם גבוה, וכן סובל מבעיה בכבד בבקשה החזר אלי תשובה בהקדם תודה רון

מנהל פורום קרדיולוגיה