רפאטה הזריקה החדשה להורדת הכולסטרול הרע

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

03/02/2018 | 19:23 | מאת: לימור

ערב טוב, לפני חמש שנים בערך עשיתי טיפולי פוריות במהלכן רמות הכולסטרול שלי עלו מאוד והמצב נשאר כך במהלך השנים מאז. אני אמא לילדים קטנים לכן אני עדיין לא לוקחת סטטינים והרמות נותרו גבוהות. אני מנסה באופן טבעי באמצעות נוסטרול וכורכומין אבל 280 יקח לי המון זמן להוריד באמצעים טבעיים. לאחרונה נחשפתי לרפאטה הזריקה החדשה והבנתי שיש קריטריונים קשיחים למתן התרופה אבא שלי מקבל אותה כבר חצי שנה. יש אפשרות לרכוש אותה באופן פרטי? אני יודעת שאוכל לשמור על רמות נורמליות ברגע שאאזן. מודה לך מאוד על זמנך, שיהיה שבוע נפלא, לימור

10/02/2018 | 13:17 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, יש לצבע בדיקת פרופיל שומנים דם מלאה ובמידה ויש התוויה להתחיל סטטין, ובמידה ואת לא מניקה. בברכה, דר׳ דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה