דופק מורגש בצוואר ובבטן

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

02/01/2018 | 00:40 | מאת: עידן

שלום אני בן 31 יש לי חודשים כבר דופק קבוע בבטן ובצוואר דופק חזק עברתי בדיקות לפני שהתחיל לי הסימנים האלה היה לי בעיה של דופק מהיר פעם.בגגל סה עשיתי בדיקות של הלב ועכשיו הדופק מורגש בגרון מה שלא היה אף פעם דופק חזק בצוואר ןבבטן גם מרגיש את הדופק עשיתי אקו לב מבחן מאמץ הולטר תקינים רק פעימות מוקדמות זה מאוד מציק שמרגיש את הדופק בצוואר מזה יכול להיות בדיקות דם תקינות

05/01/2018 | 23:51 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

מציע פשוט לגשת לבדיקת רופא תחילה. לבצע אקג. בדיקת הולטר קצב לב. בדית תפקודי בלוטת התריס.

18/11/2022 | 17:22 | מאת: מירב

שלום עידן, האם מצאת את הגורם לדופק בצוואר ?אמי סובלת מזה כבר כשלוש שנים ,כל הבדיקות יוצאות תקינות ולא נמצא פיתרון. אשמח לשמוע אם נפתרה הבעיה ומה גרם לה.

מנהל פורום קרדיולוגיה