פיענוח אקו לב לאחר אקג לא תקין

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

18/12/2017 | 19:08 | מאת: איתי

עשיתי אקו לב לאחר בדיקת אקג שלא יצאה תקינה . מסתמים: מסתם מיטרלי - אי ספיקה מינימלית מסתם אאוטרלי - תקין מסתם טריקוספידלי - אי ספיקה מינימלית מסתם פולמונרי - אי ספיקה מינימלית סיכום: Normal left ventricular size and systolic function Normal right ventricular size and systolic function minimal tricuspid regurgitation tig 24mmhg Hypermobile inter atrial septum אפשר לדעת מה זה אומר ? לציין שאני שוטר מבצע פעילות ספורטיבית מאומצת על בסיס יום יומי . אשמח לחוות דעת מקצועית , תודה

23/12/2017 | 13:52 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, בדקיה תקינה. פשוט מדובר במחיצה בין עליתית עם תנועתיות יתר - דבר ללא כל משעמות במדיה ולא מודבר במעבר בגובה של מחיצה. בברכה, דר׳ דדשב

25/12/2017 | 13:43 | מאת: איתי

יש סיבה אבל שהאקג לא יוצא תקין ? כבר עם שנייה שזה קורה וכל האקג שעשיתי בחיי עד כה יצאו בסדר גמור .. אחד מהם לפני חודש

05/01/2018 | 23:37 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

נא ראה תשובתי קודמת. נא פנה לרופא לביקה עם תרשים אקג. בברכה, דר׳ דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה