טיכקרדיה עם אקג מצורף בחלקים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

20/11/2017 | 13:19 | מאת: דניאל

שלום לך ! בן 34 בריא בדר"כ מעשן, אוהב לשתות בירות, עד חצי ליטר ביום. היום בלילה התעוררתי בגלל בכי של הבת הקטנה, ומאז לא הצלחתי להירדם, התחלתי להרגיש כמו סכין שחותכת לי את הכיבה, כאב שהוא נסבל ועובר אחרי גרפס או פלוץ סליחה על הגסות. אני לא יודע אם כל זה כשור, אבל פתאום התחלתי להרגיש זעה קרה וגלי קור בכל הגוף , זה נמשך כמה שעות עד שנרדמתי אבל אני הייתי נורא לחוץ. אולי נלחצתי מהכאב בהתחלה וחשבתי אולי זה הלב וזה משהכניס אותי למצב זה, אבל בבוקר הלכתי לרופא משפחה שאמרה לי שכנראה נבהלת מהשינה והכל בסדר, אני בכל זאת ביקשתי ממנה שתבדוק אותי באיזה שהי דרך, אז אמרה לי בשביל הרוגע שלך לך תעשה אקג, ומדידות, לחץ דם יצאה לי 120/73 דופק 73. ואקג אצרף לפה, היא הסתכלה על האקג ואמרה שהכל בסדר! אבל אני יודע שיש לי טיכקרדיה כבר מזמן שהרופא אומרת שהיא לא נוראה וחיים אם זה כל החיים, והשאלה שלי האם באקג המצורף באמת הכל בסדר או שכדאי ללכת להמשך בירור , עוד יוסיף שאני מצונן מלפני כמה ימים ויש קצת קשי נשימה אבל אני מאמין שזה בגלל הנזלת שיש בברונכיטים, הא ועוד דבר יש לי גם הליקובקטר פילורי,,, אני מבין שרשמתי המון ובבלול אבל אני בן אדם בטבע שנלחץ מכל דבר שכשור לבריאות שלי, אז אם תוכל להתייחס לשאלה שלי אני יודה לך!!!

לקריאה נוספת והעמקה
20/11/2017 | 13:23 | מאת: דניאל

המשך תמונות של אקג 2/4

20/11/2017 | 13:29 | מאת: דניאל

צילום אקג 3/4

20/11/2017 | 13:30 | מאת: דניאל

צילום אקג 4/4

22/11/2017 | 12:44 | מאת: דניאל

אגב באחד מהתמונות איפה שיש קפיצה ב V1 יכול להיות שבשלב מסויים כשהאחות הדביקה לי את החוטים בוואקום לבית החזה נראה לי אחד מהם לא ישב מספיק טוב, והיא שמה את ידה על החוט או איך שזה לא נקרא, הוא היה קרוב יותר לבית החזה האמצעי, יכול להיות שזה מה שהקפיץ את הקו ב V1? דוקטור סליחה על כל כך הרבה שאלות אבל אין לי עם מי להיתייעץ, אני כבר לא פונה לאף אחד שהוא לא יחשבו שאני פרנואיד יותר מדי

איבדתי את עצמי..... מהי השאלה בבקשה? אקג שראיתי (לא היה ניתן לרואת כל התמונות) נראה OK בברכה, דר דדשב

25/11/2017 | 12:57 | מאת: דניאל

האם הקפיצה בקטע V1 תקין? למה יש את הקפיצות האלה? והאם יכול להיות שחוטים (אלקטרודות או פומפות) לא הודקו חזק וחוט V1 היה קצת רופף זה מה שגרם לקפיצה , וגם אם לא זה נחשב לתקין או שיש סיבה לדאגה? תודה רבה לך

25/11/2017 | 12:59 | מאת: דניאל

בתמונה זאת

25/11/2017 | 13:01 | מאת: דניאל

סליחה לא בתמונה הקודמת אלא בתמונה הזאת

לא ניתן לפתוח ולראות

25/11/2017 | 14:42 | מאת: דניאל

אבל מה שראיתה אני חושב שלזה אני מתכוון, רק נראה לי התמונה הפוכה, איפה שרואים v1 v2 v3 לתמונה הזאת אני מתכוון יש שם קפיצה ב v1 ראיתה? זה נחשב לתקין לגמרי?

פנה נא לבדיקת רופא תודה.

מנהל פורום קרדיולוגיה