שאלה לגבי מעקפים בפעם השניה אחרי עשור

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

27/09/2017 | 12:26 | מאת: עופר

חמי עשה לפני עשור 5 מעקפים. קיום הוא מקבל התקפי לב בתדירות של פעם בשבועיים נאמר שאי אפשר לעשות צינטורים בגלל שהורידים חלשים ויכולים להתעורר לכן חוששים. השאלה האם ניתן לעשות מעקפים חדשים באופן פרטי ? האם קיימים ורידים שמייצרים במעבדה שאפשר לרכוש מעקפים?

30/09/2017 | 14:24 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, מקרה כזה לא יידון באתר אינטרנט. יש צורך בהערכה מקיפה אצל קרדיולוג וכלי דם על מנת להיבן מדובע נאמר לו שלא ניתן לבצע צינתור, מצב כמעט ולא קיים. לאחר הערכה כלילית בצינתור פאשר לדון גלבי התערבות. בברכה, דר׳ דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה