RE: RE: RE: RE: פעימה עודפת/ חוסר פעימה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

08/09/2017 | 12:25 | מאת: סיגל

שלום רב דוקטור. רציתי לשאול בבקשה האם כדורים בשם פאקס/ סרוקסט יכולים לגרום להפרעןת קצב pvcs נוטלת אותם קרוב ל10 שנים עם הפסקות קצרות? תודה.

09/09/2017 | 19:32 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

תיאורטית כן.

10/09/2017 | 15:06 | מאת: סיגל

תודה רבה על התשובה. לפני חודשיים ביצעתי אקו לב והולטר לב שמלבד pbcs שהיו 13 לא נצפו בעיות אחרות בזמן האחרון מרגישה שיש לי מעל 20 וחוששת שזה מהכדורים? כל הבדיקות שביצעתי תקינןת. האם אתה יכול להמליץ לי על כדור לחרדות מלבד הסרוקסט?? שלא גורם להפרעות קצב? כבר יומיים לא לוקחת את הכדור איך עליי להפסיק אותו?? תודה ממתינה סיגל

15/09/2017 | 20:16 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

יש לגשת לבדיקה ישירה אצל רופא עם כל המימצאים שנאספו עד כה. בברכה, דר׳ דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה