תוספת ויטמין

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

16/03/2001 | 21:15 | מאת: בן

לאחרונה ראיתי וקראתי במספר מקומות שמתן בנפרד או ביחד של ויטמין אי, ויטמין סי, קומפלקס בי יש אפקט משמעותי לטובה על אספקטים שונים של מחלת טרשת העורקים. האם לדעתך חשוב לקחת את התוספות הנ"ל?

16/03/2001 | 23:16 | מאת: ד"ר אילן קיציס

לא הוכח חד משמעית שזה עוזר .. בכל אופן אין כל מניעה לקחת ויטמינים אלו. ואם כן, אם מקווים ליעילות, זה כמובן חייב להיות משולב בארוח חיים מתאים - ללא עישון, שומני דם מאודנים, דיאטה נכונה, פעילות גופנית והורדה במשקל תודה על תשומת הלב

18/03/2001 | 17:04 | מאת: חגי

בקשר לשאלתך על שימוש בויטמינים- עיין בהמון מקומות באינטרנט על תורתו של ליינוס פאולינג (כימאי המאה שקיבל פעמיים פרס נובל) על הריפוי בעזרת ויטמין C. למשל /www.internetwks.com

מנהל פורום קרדיולוגיה