RE: RE: RE: RE: פעימה עודפת/ חוסר פעימה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

23/07/2017 | 11:11 | מאת: סיגל

שלום רב דוקטור . רציתי בבקשה לשאול שאלה שמטרידה אותי מאוד וגורמת לי דאגה רבה וחרדה . מזה כחודש וחצי סובלת מפעימות מוקדמות.עשיתי 3 פעמים אקו לב שיצא תקין לחלוטין. ביצעתי הולטר 24 שעות תקין מלבד: pvcs 13 . בלבד. מאז ההולטר אני בחרדות נוראיות.הייתי אצל קרדיולוגים וגם אלקטרופזיולוג באופן פרטי. הגעתי למיון מספר פעמים ושם כל בדיקות הדם תקינות כולל טרופונין. הבנתי מהרופאים שאני צריכה ללמוד לחיות עם זה. אבל איך לעזעזל אפשר לחיות עם תחושות מפחידות שכאלה??? נוטלת סרוקסט בגלל החרדות. ורק לפי הצורך דרלין שקצת מרגיע. שאלתי היא: האם ניגזר עליי לחיות ככה כל החיים ??? או שזה ייעלם מתי שהוא??? אודה לך על תשובתך.

23/07/2017 | 20:09 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

1.מקווה שלא. 2. סיכוי טובֿ פנו נא להתייעצות מסודרת אצל קרדיולוג. בברכה, דר׳ דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה