מסקנות מבדיקה אקוקריוגרפית של הושט

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

22/07/2017 | 12:02 | מאת: שלמה

שלום, להלן האבחנות והסיכום של בדיקת אקוקרדיוגרפיה דרך הושט. אודה לך מאד אם תפרש את התוצאות בעברית פשוטה והאם הן מסבירות אפשרות לאירוע מוחי קל. Visually Estimated Ejection Fraction-55% Patent foramen ovale. Mild RV dysfunction Good systolic LV function Mild mitral regurgitation Flat aortic atheromas האם בהסתמך על התוצאות האלה אני יכול לקחת TASTOMAX 50mg שנרשם לי על ידי אנדוקרינולוג בגלל טסטוסטרון נמוך מאד? תודה

22/07/2017 | 20:21 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, תודה על פנייצך מקטע פליטה חדר שמאל 55%. גבולות נורמה חלון סגלג פתוח - מעבר בגובה של מחיצה בין עליתית. בעיקרון לא תקין, אך תלוי מאוד בפרטים קלינים וכו׳ הפרעה קלה בתפקוד חדר ימין - לא תקין דלף מיטרלי קל - מימצא ללא משמעות. שכיח באנששיםב ריאים תפקוד תקין של חדר שמאל רבדים באאורטה לא בולטים אל תוך הלומן - טרשת אאורטה אין קשר בין זה לבין טיפול המוזכר בפנייתך. פנה נא לבדיקת קרדיולוג בברכה, דר׳ דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה