שאלה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

20/07/2017 | 23:59 | מאת: שרה

שלום גיל 28 אני שותה למעלה משנה כדור דוסטינקס פעם בשבוע בגלל מיקרואדנומה בהיפופיזה ופרולקטין גבוה. קראתי בעלון של התרופה שצריך ללכת למעקב קרדיולוג. כל כמה זמן? האם אצלי המינון נמוך מאוד ולכן לא צריך? תוספת: לא יודעת אם קשור- יש לי טכיקרדיה, הדופק כל הפעמים שמדדתי היה מעל 110. ואין סיבה ולעתים רחוקות אני מרכישה את זה. בדרך כלל לא מפריע כלל. חוץ מזה בריאה.

21/07/2017 | 20:08 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

אין צורך במעקב קרידולוגי קבוע. יש לבצע בדיקת אוק לב והולטר קצב לב במהלך טיפול.

מנהל פורום קרדיולוגיה