התייעצות הולטר שני - המשך בירור מתאריך 18/6

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

02/07/2017 | 19:57 | מאת: אבי

שלום, מצ"ב תוצאות הולטר שני. הרופאה המפענחת מציינת שיש חשד לדום נשימה בשינה. אזכיר שוב שאני מרגיש עייפות לאורך היום ולעיתים אף מתעורר עייף,תחושה שעומד להתעלף במהלך היום,קושי רב בריכוז ,חוסר פוקוס ובעיות זיכרון.בנוסף לפעמים מתעורר באמצע הלילה ממחנק.רופא משפחה המליץ ייעוץ של קרדיולוג והפנייה למכון שינה. האם הסינוס ברדיקרדיה שבמשך היום ולא רק בלילה קשורה למצב של SLEEP APNEA ? עד כמה שידוע לי איני נוחר לכן אבחנה משוערת של SLEEP APNEA לא ברורה במקרה הזה ( אולי APNEA מסוג CSA או HYPOPNEA). לאור כל האמור לעיל אשמח לקבל את התרשמותך לגבי כיווני בדיקה נוספים/אבחנות אפשריות. תודה אבי תוצאות הולטר : אורך ההקלטה: 23 בשעות תאריך פענוח:28.06.2017 סכום_פיענוח NORMAL BEAT TOTAL...: 79242 ABERRANT TOTAL......: PREMATURE NORMALS...: PREMATURE ABERRANTS.: SVTS................: COUPLETS............: TRIPLETS............: SALVOS..............: VTS.................: BRADYCARDIA.........: 562 MAXIMUM HEART RATE..: 96 MINIMUM HEART RATE..: 34 MEAN HEART RATE.....: 54 DROPED BEATS........: QRS TOTAL...........: 79319 PAUSES..............: 134 PACED BEATS.........: הערות_....._ משך הבדיקה: 23 שעות ו-57 דקות קצב בסיסי: סינוס שנע בין 34 ל-96 לדקה (ממוצע 54) 04:09 הודגמו פאוזות בשעות הלילה-עד 3.8 שניות בשעה הודגמו קטעים רבים של סינוס ברדיקרדיה - עד 22 לדקה בשעות הלילה מומלץ יעוץ קרדיולוג בהקדם מומלץ לשלול SLEEP APNEA

08/07/2017 | 17:03 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

לא תקין. יש לגשת לקרידולוג בהקםד. בנוסף ממליצים שלול הפסקות נשימה בשינה.

מנהל פורום קרדיולוגיה