תרופה לדילול דם קומדין

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

22/06/2017 | 05:17 | מאת: אברהם

מתי לוקחים קומדין בן66 אין בעיה בלב דופק מהיר כשיש חרדה מהתרגשות קיבלתי קומדין אני לא שלם עם זה האם אני טועה בדיקת ארגומטריה תקינה מיפוי לב תקין אקו לב תקין לחץ דם 156-90 כבר חודש שאין דופק מהיר אולי הכל נובע מחרדה ואפשר להסתפק בתרופה נגד חרדה תודה

24/06/2017 | 16:04 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, קודם כל, ל״ד איננו תקין ושי צורך בטיפול. נשוא של דופק מהיר לא טריוויאלי במקרה זה ועלול להוות הפרעת קצב לב עמיתית. יש לגשת להערכה מאלה אצל קרדיולוג. בברכה, דר׳ דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה