דופק מהיר לא סדיר אחרי החסרת פעימה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

16/06/2017 | 19:52 | מאת: מיטל

שלום. אני בת 41 ללא מחלקות רקע. נוטלת ציפרלקס 15 מ״ג בגלל התקפי חרדה. במצב מנוחה הייתה לי החסרת פעימה ארוכה ומיד לאחר מכן התחיל דופק מהיר מאוד לא סדיר. ניסיתי למדוד אותו אבל זה היה בלתי אפשרי, מהיר ולא סדיר, קופצני. כעבור כדקה זה חלף. לא היו סחרחורת או תחושת עילפון. רק לאחר ההתקף הזעה וגל חום שנמשך מעט מאוד זמן. באם מצב זה מסוכן? האם אני צריכה לעבור בירור למרות שזו פעם ראשונה ?

17/06/2017 | 16:03 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, תצודה על פנייתך. לא ניראה לי המצב הוא מסוכן. כדאי כן לבצע הערכה ובירור. בברכה, דר׳ דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה