פעימות מוקדמות- תופעה חולפת?

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

07/06/2017 | 23:06 | מאת: אורח

שלום, יש לי מס' שאלות לגבי פעימות מוקדמות, אשמח להתייחסות 1- האם תופעה של פעימות מוקדמות יכולה להיעלם יום אחד לתמיד או שנגזר על הסובלים ממנה לחיות איתה כל החיים? 2-האם יש מזונות מסוימים שעלולים לגרום לפעימות מוקדמות או למנוע אותן? 3-האם יש משהו שניתן לעשות כדי לעצור התקף של פעימות מוקדמות כאשר הוא מתרחש? תודה

10/06/2017 | 13:30 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, תודה על פנייתך. 1. כן...כן 2. חירף, קפאין, אלכוהול וכל דבר מגרה. 3. טיפול תרופת בד״כ הוא טיפול קובע בהנחיית רופא קרדיולוג. נא לגשת להערכה וטיפול בברכה, דר׳ דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה