כאבים בחזה וקושי לנשום עמוק...

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

25/05/2017 | 18:57 | מאת: יואל

ד״ר שלום רב! אני בן 36 בריא בד״כ ולצערי כבר כמה שנים אני מרגיש בהפתעה כאבים בחזה(באיזור הלב בעיקר) וקושי לנשום עמוק. זה קורה כל כמה חודשים ומלחיץ אותי ופעם אחרי פעם אני מוצא את עצמי במיון או במרפאה דחוף.כשאני מגיע בד״כ עושים לי אקג אומרים שתקין ברוך השם ומשחררים אותי ואז אני נרגע וחוזר לשגרה ומתעלם מהכאב עד שעובר. העניין הוא שאני לא יודע מתי להבחין אם זה משהו רציני חלילה או לא מה אפשר לעשות כדי להיות שקט יותר? הרופאת משפחה אמרה שאין צורך בעוד בדיקות כי אני בגיל 36 ולא מעשן ואין במשפחה רקע של בעיות כאלה.בעבר לפני כמה שנים עשו לי הולטר לב,בדיקת מאמץ ואקו לב אחרי שהייתה לי סוג של התעלפות בשמש והכל היה תקין. יתכן וזה נובע מלחץ כי אני אדם מאוד רגיש ונפגע לפעמים בזוגיות או מחברים וכאלה ולוקח ללב יתכן וזה קשור למתח וכעס?ואם זה קשור זה מסוכן או שזה סתם כאב שצריך לקחת משכך כאבים ולהירגע?

27/05/2017 | 13:05 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, תודה על פנייתך. ממליץ לפנות לקרידולוג לצורך בירור. בברכה, דר׳ דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה