בדיקה שאינה בסל הבריאות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

12/03/2001 | 12:16 | מאת: אורה

לאחר אישפוז בביה"ח עם בעיה של פירפורים בלב ודופק לא יציב, וכחולת אסטמה קשה שככל הנראה זה חלק מהבעיות שנוצרו לאחרונה בלב, התבקשתי ע"י רופאי ביה"ח בו אושפזתי שתערך לי בדיקה דחופה הנקראת "לב ריאות - במאמץ" . נקבע לי תור במח' ריאות של ביה"ח לצורך ביצוע הבדיקה אך בקופ"ח (הסתדרות) לא מאשרים לי טופס 17 בתירוץ שהבדיקה אינה נמצאת בסל הבריאות. (ברצוני לציין שיש לי ביטוח משלים). רופאת המשפחה שלי פנתה לרופא המחוזי אך התשובה היא שלא ניתן לבצע בדיקה שאינה בסל. מה עלי לשעות ולמי עלי לפנות על מנת שתעשה לי הבדיקה שתוצאותיה יכוונו את הרופאים להמשך טייפול ?. עלי לציין שהתפקוד היומיומי שלי ירד משמעותית עד לכדי שאינני יכולה ללכת 100 מ' מבלי לקבל קוצר נשימה, דופק מואץ והרגשה כללית לא טובה.

15/03/2001 | 18:31 | מאת: ד"ר אילן קיציס

לאיזה בית חולים הפנו אותך? לאיכילוב? אם כן הטלפון במכון הלב במרפאת אי ספיקת הלב הוא - 03-6974624... שם תנסה להשיג את ד"ר שפס - הוא הקרדיולוג המתעסק בבדיקה זו תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה