נטילת קרדילוק 1.25 לפי הצורך

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

08/05/2017 | 08:46 | מאת: מיכל

בת 40. לפני כשבועיים סבלתי מבעיית שינה שלוותה בדופק מואץ 100. העדפתי להימנע מכדורי שינה ובהסכמת רופא המשפחה לקחתי ל ימים בודדים קרדילוק 1.25 שהרגיע לי את הגוף וחזרתי לישון בקלות. השבוע עקב אירוע משפחתי הגורם לי למתחים, התופעה חזרה . האם אני יכולה שוב לקחת את הקרדילוק למספר ימים עד לאירוע? רופא המשפחה נתן לי אותם די בקלות ואמר שזה מינון נמוך וזה בסדר לקחת כשצריך. באופן כללי יש לי נטייה לדופק מהיר ועשיתי לאחרונה פעמיים אק"ג שיצא תקין וגם בדיקות דם כלליות כולל תפקודי בלוטת התריס. לחץ דם תקין ג"כ. ויש לי הפנייה לאקו דופלר לב ולהולטר .

13/05/2017 | 12:03 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

אז מה השאלה בבקשה?

13/05/2017 | 22:21 | מאת: מיכל

כפי שכתבתי מקודם וכנראה השאלה נבלעה במלל הרב שכתבתי , אני שואלת האם זה תקין לקחת קרדילוק 1.75 למספר ימים ואז להפסיק ולחזור שוב על כך אחרי הפסקה, לפי ההרגשה והצורך במידה ולא נמצאה בעיה בלב או בלחץ הדם?

20/05/2017 | 09:38 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

נטילת תרופות ושינוי מינון אך ורק בהמלצת רופא מטפל הישיר. תודה.

מנהל פורום קרדיולוגיה