פעימות מוקדמות מרובות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

29/04/2017 | 12:38 | מאת: דור

שלום אני בן 19 וחצי בשנה האחרונה התחלתי לשים לב שאני מרגיש כמו פעימות מיותרות.. כאילו מתווסף לפעימות הרגילות עוד פעימות וזה מלחיץ אותי.. לפעמים קורה לי 10 פעמים ביום לפעמים שלוש פעמים ביום ולפעמים גם יומיים שאין בכלל ממש פעימות מיותרות עברתי אקג לפני שנה וחצי לא קשור לזה סתם בקטע של לעשות כושר לראות אם הכול בסדר והאקג יצא תקין השאלה שלי אם פעימות מוקדמות בקצב שיש לי זה מסוכן? ואיך אפשר להפחית או שלא יהיה בכלל? שזה קורה זה מאוד מלחיץ חשוב לציין שאני שותה ליטר קולה ביום אם זה קשור שמעתי קפאין מעלה את זה לא יודע אם נכון, מאוד מפחד..

29/04/2017 | 14:33 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, תודה על פנייתך. יש צורך השלמת בירור. לא מדובר בתופעה מסוכנת, יש חשוב לביהן יהטב מה מקור פעימות הללו ומה משמעותם. בברכה, דר׳ דדשב

30/04/2017 | 20:35 | מאת: דור

השאלה שלי אם צריך לעשות את הבדיקות האלה, ביומיים האחרונים הרגשתי רק 3 פעימות מוקדמות בלי כאבים בחזה או משו כזה סתם פתאום הפרעה כזאת בקצב וזהו

05/05/2017 | 22:28 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

עליך לבצע הערכה בהתאם להמלצה של רופא מטפל. תודה. בברכה, דר׳ דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה