בירור לגבי נעה בת 18

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

06/03/2017 | 07:24 | מאת: רונית

בתי סובלת מהפרעות קצב. ניסתה שלושה מיני כדורים להפרעות קצב .זה לא עזר. סובלת מהתעלפויות .סיבוב ראש ודופק מאוד מהיר הוחלט לבצע לה אבלציה.קיבלה כדורים לגרום להפרעות קצב . נכנסו ללב לבצע את הפעולה אך ההפרעות ברחו.גילו שההפרעות יוצאות מעלייה שמאלית ודבר נוסף גילו חור בין העליות האם חור זה יכול לגרום להפרעות קצב שהיא סובלת .האם כדאי לסגור אותו.היא בת 18.כנראה תעבור שוב אבלציה.ובינתיים מקבלת איקקור 120 מג בתודה האם

10/03/2017 | 21:45 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

בהחלט. אחת הסיבות להפרעת קצב לב עליתית היא פגם במחיהצ בין עליתית. החלטה אופרטיבית באשר לאופן הטיפול תתקבל ע״י קרדיולוג מטפל כאשר בידיו את מלוא המידע והחומר הרפואי העדכני. בברכהֿ דר׳ דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה