ערכים של טרופונין - 62

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

28/02/2017 | 21:13 | מאת: דליה

בעלי שוחרר מבית חולים עם קריאה של : טרופונין - 62. שירד מ - 70. אקו לב תקין. הגיע למיון בגלל תחושה לא טובה ולחץ דם 256/120. לחץ הדם ירד ללא כדורים ל151 באותו ערב, לוקח כדור אחד כל בוקר , עכשיו לחץ הדם תקין. האם עליו להמנע מפעולות כמו נהיגה, מאמץ, עד שערכי הטרופונין ירדו לנורמה? כמה זמן זה יכול לקחת? (ירד משבת להיום ,יום שלישי}

04/03/2017 | 14:10 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, תודה על פנייץך. אליו לגשת בהדקם לקרידולוג לצורך השלמת בירור וטיפול. לביקור יש להיבא סיכום מפורט של אישפוז בבית חולים. עד לבדיקת קרידולוג אין לבצע פעילות גופנית. לגבי נהיגה רצוי להימנע בשלב זה עד לבדיקה אצל קרדיולוג. בברכה, דר׳ דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה