בן 20 דופק מהיר מאוד

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

08/02/2017 | 01:29 | מאת: דניאל

בן 20 85 קג 1.85 בריא בדרך כלל,אך מזה 4 חודשים סובל מתחושה של דופק חזק ומהיר מידי פעם במהלך היום ובעיקר תחןשה מפחידה של החסרת פעימה (שלאחריה דופק מהיר לכמה דק) עברתי את הבדיקות הבאןת מבחן מאמץ-תקין (מסקנות כושר נמןך) הולטר 48 שעות-תקין (למעט פעימות מוקדמות בודדות שלטענת הרופא תקינות לכול אדם) אקג-תקין עדיין מרגיש דופק מהיר,ומידי פעם (פעם ביןם-יומיים ) החסרת פעימה הקרדיולוג טוען שאין מדובר במשהו לבבי אלא אולי חרדה אך קרןב משפחה שלי נפטר לא מזמן מדום לב וזה נורא מלחיץ אותי, מה הסיכויים בגילי לדבר כזה? והאם תוצאות הבדיקות התקינות יכולות להרגיע אותי ב100 אחוז שלא מדובר במשהו לבבי? והאם באמת הגיוני שפעימה מוקדמת מפחידה ככול שתיהיה לא מסוכנת במקרה שלי? תודה רבה :)

08/02/2017 | 01:35 | מאת: דניאל

דרך אגב עברתי גם צילום חזה+בדיקות בלוטות התריס שיצאו תקינים!

11/02/2017 | 12:52 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

ניתן להלשים אקו לב ולגשת עם כל התוצואת לקרדיולוג. בברכה, דר׳ דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה