תוצאות הולטר לב ,לאחר החלפת מסתם אורטלי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

06/02/2017 | 18:53 | מאת: KONI

שלום .דוקטור ב5 לדצמר 2016 עברתי החלפת מסתם אורטלי היום אני ס"הכ מרגיש טוב נשלחתי ע"י קרדיולוג לבדיקת הולטר לב תוצאות קצת מדאיגות אותי (אני ממש לא מבין גדול בהגדרות האילה) 1 נצפו 19 APC"S בודדים במשך הבדיקה נצפו 8 VPC"S בודדים במשך הבדיקה 2 תבנית QRS מתאימה ל BBB 3 שינויים משמעותיים בקטע ST נצפו שינויים בקטע ST בנוכחות B.B.B. בתודה גדולה KONI

11/02/2017 | 12:46 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, תודה על פנייתך. סה״כ מימצאים חריגים לא היו, בהתבסס על הנכתב בפנייתך. מבנה של bbb ייתכן כרוני, יש להפשוות עם אקג שלך קודם. פנה נא לקרדיולוג מטפל שלך עם התשובה. בברכה, דר׳ דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה