מעקב.................

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

18/01/2017 | 23:42 | מאת: שיר

שלום, בילדות אובחן אצלי בלב קצב לא סדיר ואוושה, מאז הילדות לא הייתי במעקב, כיום אני בת 28 לאחרונה אני מרגישה שבזמן מאמץ לדוגמא: הליכה של לאחר שעה ועלייה של עשים מדרגות אני מרגישה נשימה כבדה וכמו שורף בלב, לב מתקתק מהר. 1. האם לסימנים אלו יש חשיבות קלינית? עדיין לא נגשתי לקרדיולוג, בנתיים ביצעתי אקו שעדיין אין תשובה. 2. האם הרופא ידרוש בדיקת מאמץ? תודה מראש.

21/01/2017 | 16:15 | מאת: ד"ר אלכסנדר דדשב

שלום רב, תודה על פנייתך. 1. כן 2. נא לגשת להערכה אצל קרידולוג. החלטה לגבי המשך בירור לאחר בדיקה בברכה, דר׳ דדשב

מנהל פורום קרדיולוגיה