לחץ דם

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

09/03/2001 | 00:07 | מאת: דניאל

שלום. אני בן 52. סובל מתעוקת לב. רופא נתן לי מדבקות ניטרו . כאשר אני משתמש במידבקות הנ"ל אני סובל מכאבי ראש בלתי נסבלים ואז אני נזקק לאופטלגין. אם אינני משתמש במדבקות יש לי לחצים בחזה כמעט בכל מאמץ קל. מה ממומלץ לי לעשות? תודה דני

09/03/2001 | 00:10 | מאת: דניאל

סליחה ! בשאלתי הקודמת הנושא היה צריך להיות תעוקת לב ולא ל.ד דני

12/03/2001 | 16:14 | מאת: ד"ר אילן קיציס

לא נראע לי הגיוני שיש לך לחץ כל כך חזק ומשמעותי בחזה - שמקורו בלב וכל מה שניתן להציע לך זה מדבקת ניטרו... פשוט לא הגיוני. לך לקרדיולוג, שיעשה לך מיפוי לב ובהמשך אולי אף בדיקות וטיפול אחר שיקל עליך. תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה