דחוף

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

06/03/2001 | 17:01 | מאת: haim

בן 50 7 שנים לאחר ניתוח מעקפים. מקבל נורמיטן 25 קרטיה 100 ליפידל ומונוניט. לפני מספר ימים בעת קריאה בישיבה נרדם לי כל הראש חשתי בטשטוש ובהרגשת שתוק בפה. בדיקת דופלר צוואר תקינה לחלוטין. במהלך כל יום מאז לחץ בראש ולחץ קל באוזניים? נא התייחסותך תודה

06/03/2001 | 20:15 | מאת: ד"ר אילן קיציס

אתה צריך להבדק על ישי ניאורולוג. הוא יתחקר אות היטב על כל התסמונת וכמובן יבדוק אותך היטב היטב... והכל על מנת לראות אם היה לך מאורע מוחי חולף... זה חשוב. אולי יעלו לך את מינון האספירין. ואולי ימליצו על אקו לב וכו' - לך לניאורולוג תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה