התקף לב ואיבוד זיכרון(שיכחה)

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה

06/03/2001 | 01:16 | מאת: יודית

אשמח לקבל מידע על הקשר בין התקף לב לאיבוד חלקי של הזיכרון (למעשה נקרא לזה שיכחה כרונית) 1. האם יש קשר ? מהו? 2. אם אכן קיים קשר, איך נתן לטפל ? תודה מראש יודית

06/03/2001 | 20:17 | מאת: ד"ר אילן קיציס

אין קשר בין התקף לב לזכרון. מאידך יתכן שחלק מהתרופות שאתה מקבל תורמות לכך. ואולי יש לך עוד מצב המחייב אבחון. וכן חשוב לשחזר את מהלך האשפוז (האוטם), אולי שם קרה משהו ??! לא יודע. בכל אופן אם הכל הלך בסדר, לכשעצמו האוטם לא צריך לגרום בעיות בזכרון תודה על תשומת הלב

מנהל פורום קרדיולוגיה