עמילז בדם שמשתנה

דיון מתוך פורום  כירורגיה - קבוצת אראן

24/09/2008 | 20:57 | מאת: מלי

בחודש אפריל עשיתי ניתוח אבלציה ברחם היה לי 7.8 חום 17000 ליקוציטים כאב בטן עליונה חזקים הקרתי מר ובלילה שילשלתי עם כאב כאילו ירד לי משהו שורף, אחר כך בדקו לי את העמילז היה 60 בדקו לי אבן בכיס מרה באולטרסונד והיה תקין,אחרי חודש שוב כאבי בטן במקום פחת גבוה מהפעם הקודמת זה כאב שהתעוררתי איתו בלילה, אחרי חודש שוב אותו הכאב ורק עם זריקה נרגעו הכאבים, מאז אני סובלת גם מיציאות לא סדירות וגם מעמילז שנע בן 142,260,240 והיה לי גם בשתן 1400 הסיטי היה בסדר, בל אני מרגישה שאני חלשה וסובלת כמו מאסמה, מה יכול להיות היום אני במעקב לגבי נידנוד העמילז, מה יש לי? מודה לכם על התשובה

25/09/2008 | 06:44 | מאת:

הערכים שאת מציינ גבוהים. המשך הבירור צריל לכלול- 1. אולטראסאונד אנדוסקופי 2. בדיקת סמנים בדם - CA19-9.