הזעת יתר, מומחה.

דיון מתוך פורום  כירורגיה - קבוצת אראן

25/04/2007 | 17:36 | מאת: נתנאל

פרופ' יורם קלוגר שלום רב. אני בן 45 ,נחבלתי בראשי בתאונה לפני כשנתיים,היה לי דימום תוך מוחי גדול שנוקז בניתוח, היום אני סובל ממספר בעיות ,בעיקר נוירולוגיות ,אפילפסיה מוקדית,בעיות שמיעה וטנטון, בעיות אורטופדיות (צוואר וגב) .הזעת יתר מוגברת וכללית בכל הגוף נבדקתי ע'י מומחה ברפואת עור שקבע שהבעיה ככל הנראה פגיעה במערכת האוטונומית ואין אפשרות לטפל בבעיה, אני זקוק לחוות דעת מרופא בכיר בתחום הזה. שאלתי: האם התחום שלך עוסק גם בהזעת יתר? ואם תוכל לכוון אותי . תודה מקרב לב . נתנאל

29/04/2007 | 12:00 | מאת:

לגבי ההזעה - ראוי כי תבדק ע"י כירורג העוסק בתחום. בהתאם למקום מגוריך בחר ברופא העוסק בתחום הזעת היתר.

29/04/2007 | 18:22 | מאת: נתנאל

פרופ' קלוגר,ראשית תודה על תשובתך. אני חיפאי ואני מבין שגם אתה ,האם אתה מכיר או יכול להמליץ לי על מומחה בתחום באיזור חיפה שיכול לכתוב לי חוות דעת? אשמח אם תוכל לעזור לי. תודה נתנאל.