לב אחרי צינתור.

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

14/09/2006 | 00:12 | מאת: בל

שלום רב : לפני מ"ס ימים עברתי צינתור טיפולי . לאחר שחרורי נחתי עפ"י הוראות בבית. לאחר מנוחה נסיתי ללכת הרגשתי צריבה באיזור הגרון. כששאפתי אוויר בזמן הליכה . (דומה מאוד להרגשה לפני צינתור) נאלצתי להפסיק . חזרתי לביה"ח ושם שללו שזה מהלב. רופא המשפחה נתן לי הפניה לבדיקת חומציות הקיבה האם יש קשר לצריבה. תודה מראש.

14/09/2006 | 06:04 | מאת: ד"ר אריאל רוגין

שלום רב, בהחלט ייתכן כי מדובר בתפועה אשר מקורה במערכת העיכול במיוחד אם הוחל טיפול בתרופות כגון אספירין או PLAVIX . בברכה, דר' אריאל רוגין

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים