LIPITOR ודופק

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

06/07/2006 | 16:53 | מאת: סבא 7

. אני עוסק בפעילות ספורטיבית לפחות 3 פעמים בשבוע ב 15 השנה האחרונות. ב 99 גילו אצלי אסכמיה ומאז אני לוקח מיקרופירין וLIPITOR. לפני חצי שנה עשיתי בדיקת ארגומטריה, אקו תליום והכל תקין. אני ממשיך לקחת את שתי התרופות לפי הוראת הקרדיולוג. הדופק שנמדד לי במנוחה / שינה הוא 50 האם התרופה LIPITOR אמורה להוריד גם את הדופק? או אולי זה בא מפעילותי הספורטיבית?

שלום לך, למיטב ידיעתי אין לליפיטור או לסטטנים אחרים השפעה על תדירות הדופק. דופק 50 במנוחה בקצב סינוס הוא תקין אם אינו מלווה בתסמינים הקשורים לדופק נמוך. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים