דלקות והפרעות קצב לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

15/06/2006 | 14:03 | מאת: גגג

שלום, האם מוכרים לרפואה מקרים של הפרעות קצב לב שנבעו מאיזה שהיא דלקת בגוף.נניח דלקת אוזניים ? שאלה נוספת:עברתי אבלציה עקב ריפרופים בלב.האם יתכן שהריפרופים יחזרו לאחר מספר ימים ? אשמח לקבל התייחסותכם, גדי

שלום לך, כל מחלת חום ודלקת סיסטמית מעלה את הסיכון להפרעת קצב. ייתכן שתהיה הישנות לאחר אבלציה של רפרוף, אם כי אם האבלציה הייתה מוצלחת ולא הופקה הפרעת קצב בסיומה, הדבר נדיר. ייתכנו הפרעות קצב שונות כגון פרפור פרוזדורים. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים