הפרעת קצב וספורט

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

12/06/2006 | 22:49 | מאת: אבידן

בבדיקת ארגומטריה נמצאה הפרעת קצב SVT. הופניתי לקרדיולוג להמלצות לגבי המשך טפול. התור בעוד חודש. האם אוכל להמשיך כרגע בפעילות ספורטיבית - הליכה, פילטיס? תודה

שלום אבידן, הפרעת קצב מסוג SVT אינה שכיחה במבחן מאמץ בנוכחות אק'ג בסיסי תקין. אם אתה מרגיש טוב בעת האימון הגופני ואינך מרגיש הפרעות קצב, לדעתי אין מניעה ללכת ולעשות פילטיס אך אל תאתגר את עצמך יתר על המידה. נסה להקדים את התור לרופא הקרדיולוג והבא עימך את תרשים מבחן המאמץ. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים