להפסיק נורמיטן?

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

08/06/2006 | 15:02 | מאת: ענת

אני לוקחת חודש ימים נורמיטן 12.5 בגלל הפרעה דיאסטולית 2.(שראו באקו לב) 25 מ"ג עושה לי קוצר נשימה. לחץ דמי כעת: 135/80 וא.ק.ג. תקין.אני מרגישה עייפות וחולשה. מה יקרה אם אפסיק לגמרי לקחת נורמיטן, האם לחץ דמי יעלה או איזה נזק אם בכלל זה יעשה? תודה רבה - ענת.

ענת שלום, ברוך שובך לפורום. ייתכן שאם תפסיקי נטילת נורמיטן לחץ הדם יעלה במעט. אם את מרגישה לא טוב, במינון הנוכחי של נורמיטן ניתן להפסיקו. פני לרופא המשפחה שלך על מנת למצוא טיפול חלופי לדוגמה בתרופות מקבוצת מעכבי ACE. אנא אל תשלחי שאלת המשך לתשובתי. תודה

11/06/2006 | 01:43 | מאת: ענת

א. ברוך הנמצא בפורום. ב. לא התכוננתי להוסיף עוד שאלה על תשובתך, כי תשובתך סיפקה אותי. חוץ מיזה מדוע אתה תוקפני אלי, מה עשיתי לך, ואם היתה לי שאלה נוספת מדוע לא היית עונה לי?

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים