טיול לגבהים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

08/06/2006 | 14:17 | מאת: פרדי

ד'ר קרנר שלום רב. תודה על תשובתך המהירה. להשלמת פרטים לסיבת השתלת הקוצב,ובכן סיבת השתלת הקוצב bradicardia-sss s/p syncope hypertension arterial bph. ברקע ישלי יתר לחץ דם מטופל בנורמיטן 100 מיליגרם ואוקסאאר 50 מילגרם. ברשותך האדיבה עוד שאלה, האם אני יכול לרחוץ בז'קוזי, להכנס לסאונה, או רחצה בברכת מיים טרמיים או גופרית? בתודה מראש. בברכה פרדי וייס

שלום פרדי, שהייה ארוכה במים חמים עלולה לגרום לירידה חדה בלחץ הדם, בעיקר על רקע הטיפול התרופתי שהינך נוטל וכן עקב הנטייה להתייבשות בשהייה בחום ללא שתייה מספקת. יש בכך סיכון מסויים אך יש אנשים אשר סובלים תנאים אלה בצורה טובה.בכל מקרה מומלץ על שהייה לא ממושכת ועל שתייה מרובה. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים