הפרעות קצב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

01/06/2006 | 14:16 | מאת: reut

רציתי לדעת עשיתי פעמיים אבלציה והיתה מוצלחת ולאחר חודש הכול חזר איזה אפשרויות יש לטפל בהפרעת קצב מלבד לתרופות בתודה reut

רעות שלום, נא הפני את שאלתך לד"ר בולוס עם פרטים לגבי סוג הפרעת הקצב. תודה על פנייתך

02/06/2006 | 11:20 | מאת: reut

לד"ר בולוס שלום: שמי reut ואני סובלת מהפרעות קצב חדריות ומטופלת בטמבוקור 100מ"ג 2פעמיים ביום. עברתי פעמיים אבלציות שהיו מוצלחות ולאחר חודש הכול חזר האלקטרופיזיולוג אמר שהן טעם לבצע אבלציה נוספת מהסיבה שזה לא עוזר ואז החליט לתת טמבוקור האזור בלב שצרבו נקרא :RVOT\LVOT VT לאחר ביקור אצל אלקטרופיזיולוג הוא אמר שינסה לעשות אבלציה במערכת ESI שאלתי היא האם יש אפשרות לטפל בהפרעת הקצב מלבד לתרופות אשמח לפרט לך יותר אם תרצה בתודה reut

05/06/2006 | 10:37 | מאת: ד"ר מונדר בולוס

לרעות שלום רב, כדי לענות לך הייתי רוצה לדעת באיזה הפרעת קצב מדובר ואיזו צריבה אכן בוצעה. תודה,

05/06/2006 | 21:01 | מאת: reut

לד"ר בולוס שלום רב! סוג ההפרעות קצב הן חדריות אבלציה בוצע באזור RVOT \LVOT VT מטופלת בטמבוקור

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים