סיכום אקו דופלר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

31/05/2006 | 11:38 | מאת: איציק

שלום לפני כחודשיים עברתי צינתור (STENT) בעורק ימין RCA . עברתי בדיקת אקו לב לפני כיומיים שתוצאותיה נראות טובות למעט משפט אחד שאינו ברור לי " נצפתה היפוקינזיה אינפריורית ופוסטריורית בסגמנטים אמצעיים ואפיקלים , וספטו - אפיקלית ( סגמנט קטן ) ". אציין שבדיקות הארגומטרייה שביצעתי לפני כשבועיים היו טובות. אודה לתשובה מקצועית .

שלום איציק משמעות הבדיקה היא כי ישנו אזור בדופן התחתונה של הלב אשר מתכווץ פחות משאר הסגמנטים האחרים. ייתכן ואזור זה עבר בעבר אוטם. זהו אזור המסופק על ידי העורק הימני. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים