הפרעות קצב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

28/05/2006 | 20:56 | מאת: reut

שלום שמי רעות ורציתי לדעת מה זה אבלציהבעזרת מערכת esi ומה זה inappropriate sinus tachycardia עשיתי אבלציה ורציתי לדעת מה פירוש ablation of rvot\lvot vt אשמח אם אקבל מידע מפורט.

30/05/2006 | 05:34 | מאת: ד"ר אריאל רוגין

שלום ותודה על פנייתך, RVOT מסמל איזור בלב - מוצא חדר ימין ושם צרבו - או במילים אחרות גרמו לנזק מקומי מבוקר (בעזרת חימום) של הרקמה אשר היתה מעורבת בהולכה חשמלית פגומה. בברכה, דר' רוגין

30/05/2006 | 13:35 | מאת: reut

ד"ר אריאל רוגין תודה ושאלה נוספת מה פירוש המילה :ablation lvot vt האם vt זה ס וג הפרעת קצב שיש לי הוא מקום בלב שיש בו בעיה ובנוסף מה פירוש המילה : inappropriate sinus tachycardia

30/05/2006 | 17:06 | מאת: reut

תודה על ההסבר בנוסף כתבתי לך כמה דברים נוספים שלא קיבלתי עליהם הסבר אז אני מחכה להסבר ממך בתודה reut

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים