תופעה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

27/05/2006 | 22:02 | מאת: אייזיק

שוב שלום ד"ר, לא ציינתי,אך אבא עבר צנתור אבחנתי בלבד ולא היה צורך בהתערבות אחרת. עליי לומר שמאז הצנתור הוא מתעקש לבדוק את הסיבולת ולא נח כלל. עיקר התופעות שהזכרתי נובעות כתוצאה מהליכה או מאמץ. מהי לדעתך הסיבה לכאבים בצד שהוא חש? יש לציין שהכאב התחיל בצד ימין ואחר כך גם בשמאל. תודה מראש

שלום לך, ישנן סיבות מגוונות לכאבי מותניים. קשה לי לומר מהי הסיבה מבלי לבדוק את החולה ומבלי שמוכר לי אופי הכאב והנסיבות בהן מופיע. אם אין שטף דם גדול במפשעה, אינני חושב שכעבור 3 שבועות מהצינתור יש קשר בין הפעולה לכאבים. תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים