ערכי בדיקת CPK גבוהים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

26/05/2006 | 11:45 | מאת: נתן

שלום רב במעבר בשימוש תרופת סימוביל מ- 20מ"ג ל- 40מ"ג קפצו ערכי בדיקת CPK לרמה של 600ul, ובהמלצת הרופא המטפל חזרתי להשתמש ב - 20מ"ג. בנוסף אני גם משתמש באספרין כטיפול מניעתי. אני גם מתאמן בחדר כושר במשקולות 4 פעמים בשבוע ומשתמש בתוסף תזונה המכיל גם Synephrine HCL, וגם Yohimbine HCL. שאלתי: האם במצב כפי שתארתי אני חושף את עצמי לסכנה?? אודה לתשובתך בברכה נתן

שלום נתן, אם יש צורך להעלות מינון של סטטינים בשל ערכים גבוהים של LDL והתרופה סימוביל גורמת לעליית CK, ניתן לנסות להחליף תכשיר לסטטין אחר או להוסיף לטיפול אזטרול. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים