פענוח בדיקה !

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

25/05/2006 | 08:07 | מאת: נתי

לצוות הרופאים שלום ! בן 37 , עברתי אקו לב ובדיקת מאמץ בעקבות תלונות על כאבים, לחץ בחזה באזור הסרעפת / מפתח לב. וזאת לאחר בדיקת גאסטרוסקופיה שיצאה תקינה. בבדיקת אקו נמצא : אי ספיקה טריקוספידלית קלה שאר הממצאים תקינים כולל מבחן מאמץ. אשמח לשמוע מה הכוונה, האם זב רגיל, האם מחייב טיפול כלשהוא... בתודה, נתי

25/05/2006 | 11:36 | מאת: ד"ר אריאל רוגין

שלום רב, הבדיקות תקינות ואין צורך בהתערבות נוספת. יש לעקוב אחת לכמה שנים אחר ערכי הכולסטרול ובדיקות דם כלליות ולחץ דם. בברכה, דר' אריאל רוגין

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים