בעיית נשימה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

22/05/2006 | 15:10 | מאת: בתיה

לבעלי בן ה-44 יש בעיה חוזרת כבר תקופה. יש לו כאב שמתחיל בבית החזה ומתפשט אחר כך לכתפיים ולידיים. התופעה הנ"ל קורית מספר פעמים ביום במיוחד אחרי מאמץ, אפילו קל. הוא מגדיר זאת כמו התחושה שחשים בזמן שפעת. הוא עשה בדיקת מאמץ קרדיולוגית ולא נמצאה בעייה. האם תופעה זו מוכרת ומה ניתן לעשות?

שלום בתיה, על בעלך להיועץ בקרדיולוג מנוסה בהקדם, על מנת שיעריך את אופי הכאבים והנסיבות בהן הם מופיעים. על סמך ממצאים אלה, ממצאי הבדיקה הגופנית, הערכת גורמי הסיכון ובדיקות העזר הקרדיולוג יחליט האם יש צורך בבדיקות נוספות לגילוי איסכמיה מעבר לבדיקת המאמץ, והאם יש צורך בטיפול תרופתי. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים