לחץ בחזה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

18/05/2006 | 14:48 | מאת: זיוה

אני סובלתמכבד וטחול מוגדלים בעלי הסננה שומנית טלגצריצים גבוהים וסיפיקי גבוהץ אסטמה אולקוס דלקת במי הדק שאובחנה לפני הרבה מאוד זמן. עברתי ארוע מוחי קל בעיות קרישיות דם סכרת 2 לחץ דם אני בת ארבעים וסובלת מבעיות בריאותיות מזה שנתים ללא התראה. שבר בבטן בחצי שנה האחרונה לחץ בחזה עברתי בדיקת מאמץ והדופק עלה ל 150 לחץ דם עמד על 180 על 150 ולא היה לי אויר עשיתי סיטי קרדיולוגי ולא ראו סתימות השאלה האם זה אמין יש לי בתורשה מחלות לב במשפחה. הלחץ מדי פעם חוזר ורופאה נתנה לי מדבקות וספרי מתחת ללשון אני גרה בקרית אתא למי לפנות.

18/05/2006 | 20:35 | מאת: ד"ר אריאל רוגין

שלום רב ותודה על פנייתך לפורום - תוצאות בדיקת CT הלב אמינות. לפי הנסיון ברמב"ם הדיוק כאשר אין ממצאים מגיע ל 97% - דהיננו הסיכוי כי CT ברמב"ם פיספס היצרות הינו רק 3%. בכל מקרה יש לך גורמי סיכון למחלת לב כגון סוכרת יתר לחץ דם רמה גבוה של שומנים ולכן יש צורך באיזון קפדני תרופתי. כל קרדיולוג בקופת חולים יכול לעזור - אם את מתקשה או אינך מרוצה מהשרות אותו את מקבלת - ניתן לפנות למרפאות חוץ קרדיולוגיה ברמב"ם. 854-2720 בברכה, דר' אריאל רוגין

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים