אולטרסאונד לפתיחת סתימות בעורקים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

02/01/2006 | 22:31 | מאת: זיו צח

שלום וברכות על הפורום החדש והמיוחד הזה.. שאלתי אלייך האם הסתיימו כבר המחקרים לגבי מכשיר אולטרסאונד שניתן יהיה לטפל בעזרתו וליפתוח סתימות בעורקי הלב? האם המכשיר כבר פועל בבתי חולים בארץ ובעולם. בברכה.זיו צח מנהל פורום מכשור רפואי כאן באתר דוקטורס. http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/List/xFI/1178

03/01/2006 | 12:51 | מאת: ד"ר לואיס גרוברג

לזיו שלום רב, קיימת מערכת של אולטרסאונד להדמייה תוך עורקית בשימוש רוטיני בחדרי צנתורים, אשר בעזרתה אפשר להדגים את העורק בחלקו הפנימי. בעבר היתה מערכת לפירוק קרישי דם בתוך העורקים, זו הייתה מערכת נסיונית בלבד אשר לא ענתה על הציפיות. תודה על פנייתך לפורום. ד"ר גרוברג

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים