הפסקת קרדילוק

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

23/08/2015 | 19:37 | מאת: לימור

אני בת 41 נטלתי 3.75 קרדילוק והורדתי ל 2.5 ואחרי כמה זמן הורדתי ל 1.25 עכשיו אני רוצה להוריד לגמרי אני לוקחת משהו טבעי ובלחץ דם תקין לחלוטין מתחת ל 120 על 80 . 1.25 אני לוקחת כבר 4 שנים השאלה איך מורידים את זה אמרו בהדרגה אבל מה הכוונה?? אשמח לקבל מענה. הרופא שלי בחופשה

לימור שלום, מינון הקרדילוק שאת נוטלת הוא הנמוך ביותר, ולכן ניתן להפסיק את הטיפול ללא מדרגות נוספות. צפויה עלייה מסויימת בדופק, בעיקר במאמצים. הקרדילוק כתרופה בודדת לא נחשב כטיפול יעיל בלחץ דם מוגבר והוא בעיקר מאט את הדופק. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים