צריבה בעין וכאבי ראש

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

26/04/2006 | 19:37 | מאת: חיימקה

שלום. אני בן 55 ועברתי אוטם שריר הלב ועקב כך אני מקבל תרופות כגון: נורמיטן , אספרין , ליפיטור ואיזיטרול להורדת שומנים וכן כדור לבלוטת התריס . לאחרונה התחלתי להרגיש שרפה בעין אחת בלבד ומשיכה בחלק של הפנים והמצח שקרוב חעין ששורפת וכאבי ראש רק בחלק מהראש . שאלתי , האם יש קשר לתרופות או שאין קשר ועלי לפנות לרופא עיניים , התופעה קיימת בבוקר לאחר השכמה ונחלשת במשך היום . מה המלצתך ? תודה

שלום חיימקה התופעות שאתה מתאר אינן קשורות להתקף הלב או לטיפול התרופתי. עלייך לפנות לרופא המשפחה על מנת שישקול האם להפנותך לנוירולוג. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים