כאבים באזור הלב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

02/01/2006 | 15:51 | מאת: ALKO

במשך 4 השנים האחרונות אני סובל מכאבים חזקים באזור החזה מעל הלב, התחושה היא של דקירות פנימיות. למרות בדיקות חוזרות ונשנות, כולל ארגומטריה, צילום חזה, אולטרסאונד בטן עליונה ובדיקת כיבה, לא נמצאה הבעיה. לאחרונה שמעתי על בעיה שנקראת דלקת בשריר הלב, האם יתכן שאני סובל מהבעיה הנ"ל. אם לא, האם יש בדיקות נוספות שאני צריך לעשות על מנת למצוא את הבעיה ? נא עזרתכם, העניין מציק מאוד וגורם לי סבל רב עד כדי פגיעה ממשית בתפקודי היומי.

03/01/2006 | 14:17 | מאת: ד"ר לואיס גרוברג

ל - ALKO שלום רב, דלקת בשריר הלב בד"כ אינה מתבטאת בכאבים ממושכים בחזה במשך 4 שנים. לגבי המשך הבירור, צריך לקחת בחשבון אם קיימים גורמי סיכון לבעיה לבבית (גיל, מין, יתר לחץ דם, סכרת, סיפור משפחתי,שומנים בדם, עישון) לאחר מכן במידה והבעיה לא לבבית יש להמשיך ולבדוק. תודה על פנייתך לפורום. ד"ר גרוברג

03/01/2006 | 22:31 | מאת: ALKO

ראשית תודה על התשובה, אבל שוב לא קיבלתי תשובה מספקת, אילו בדיקות נוספות אני צריך לבצע ?

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים