טכיקרדיה לילד בן 8

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה וצנתורים

01/09/2012 | 18:18 | מאת: משה

שלום דר קרנר בני הוא בן 8 ומופיעים לו מדי פעם דופק גבוה שהגיע עד 200 . היום הופיע הדופק המהיר לחצי שעה לאחר מספר ימים שלא הופיע. שאלתי היא האם ילד עם טכיקרדיה יכול ללכת לחוגי ספורט וספציפית במקרה של בני לחוג קונג פו שיתחיל יום ראשון הרוב תודה רבה על תשומת הלב משה

משה שלום, כפי שמופיע בהודעת הפתיחה, פורום זה אינו דן בהפרעות קצב או בבעיות לב בילדים. פנייתך מתייחסת לשני הנושאים גם יחד. כדאי להיבדק אצל קרדיולוג ילדים המתמחה בהפרעות קצב הלב (אלקטרופיזיולוג), לאפיין את הפרעת הקצב על ידי הולטר ולהציע טיפול בהתאם. תודה על פנייתך לפורום

מנהל פורום קרדיולוגיה וצנתורים